Leiligheter Costa del Sol SOLGT

Sterk redusert fra banken

strandleilighet benalmadenasovrumsovrum 2coloso benalmadenabenalmadenaleiligheter benalmadena

FÅ TVANGSSALG SALGS LIST HER!

 

Følg oss på facebook like oss og følg oss

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

 

 

 

Redusert av banken Benalamdena.

Priser fra 125,000€euro

Leiligheter Costa del Sol til salgs

Vi har lige fået ind 15 nye lejligheder i et relavtivt nyt kompleks i Benalamdena ved gransen til Torrequebrada. Det bedste ved disse lejligheder er belligenheden. I Benalmadena er det normalt super svært at finde en god lejlighed som er også gang afstand til alt og priserne plejer at være hoj for alt som ligger tæt ved stranden.
Vi har nettopp  fått inn 15 nye leiligheter i et relativt nytt kompleks i Benalmadena ved grensen til Torrequebrada. Det beste ved disse leilighetene er beliggenheten. I Benalmadena er det normalt vanskelig å finne en god leilighet med gangavstand til alt og prisene pleier å være veldig høye på alt som ligger så tett ved stranden.

Disse lejligheder er blev sat ned til en indtil nu uhørt pris for at få dem hurtigt solgt.
 Disse leilighetene er blitt satt kraftig ned i pris for å få et raskt salg.
Fra komplekset er det kun 5 minutters gang til stranden, til restuaranter og alt andet de fleste vil have bruge for naar de holder ferie på Costa del Sol.
Fra komplekset er det kun 5 minutters gåavstand til stranden, restauranter og alt annet en har bruk for når en ferierer på Costa del Sol.

Priserne starter fra €105.000 for en 2 værelses lejlighed
Prisene starter fra €105.000 for en 2 roms leilighet
Type: Lejlighed Leilighet

Soveværelser: 2 og 3 Soverom


Badeværelser: 2 Bad


Bebygget areal: 80m2


Terrasse: 5m2 til 20m2


Priser starte fra: €125.000


Stand: god Standard: god

 

PRINT / UDSKRIV INFORMATION!

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

get bank repossessions nueva andalucia

 

Bolig i Spania - Benalmadena

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Bolig Costa del Sol Tvangssalg

bolig costa del sol

Innovative Property Sl. have built up a good selection of experts that can help our clients remove legal doubts and find the best finance deals. Apart from finding you the best property deals we can help put you in touch with top lawyers and banks that speak your language and can help with conveyancing and finance,.

REGISTER & GET OUR NEW BANK REPOSSESSION LIST HERE!