LEILIGHET TILL LEIE

Lavsesong (nov-mars) - kr. 2.000 pr uke


Mellomsesong (april-mai og sept-okt) - kr. 3000 pr uke


Høysesong (juni-aug) - kr. 6.000 pr uke

 

leie cost del sol

 

facebook like

MERE INFORMATION HER!

gs@inproperty-spain.com

Tlf: 00 34 635545451

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

 

 

 

 

Ferie leilighet Calahonda Mijas

 

Leilighet till leie på Costa del Sol

Denne strøkne ferieleiligheten ligger helt på toppen av Calahonda, noe som gir en uslåelig utsikt. Til venstre kan du se grønne fjell og marker og til høyre kan du se havet (helt til Afrika på klare dager).

Området:
Leiligheten ligger i et eksklusivt kompleks som er inngjerdet og beskyttet med elektronisk port og CCTV. Området er rolig og frodig, og passer godt for både barn og voksne. Dere kan benytte dere av 8 felles bassenger. Flere av disse har eget barnebasseng.

Dere kan spasere ned til lokale restauranter, barer, bakeri og supermarked. 5 minutter borte finnes det en flott tennisklubb som er åpen hele året. Her er det en tipptopp gym og 12 ulike baner for bl.a. tennis og squash.

Strand:
Langs hele Calahonda er det sammenhengende strand, flere steder med utleie av solstoler og parasoller. Det finnes mange butikker og restauranter i nærheten. Det er også mange parker og lekeplasser som passer godt for barnefamilier.

Aktuelle utflukter/aktivteter:
Den vakre storbyen Málaga ligger 30 minutter unna. 20 minutter i motsatt retning finner dere de kjente jet-set-stedene Puerto Banús og Marbella. Like i nærheten av Marbella finner dere områdets største kjøpesenter, La Cañada. Strandbyene Torremolinos og Benalmádena ligger også 20 minutter unna. Rundt disse finnes bl.a. krokodillepark, dyrepark, klatrepark, badeland og fornøyelsesparken Tivoli World. Den litt større byen Fuengirola ligger 15 minutter unna. Her er det mange kjekke restauranter og butikker, samt en flott dyrepark midt i sentrum. Tar dere en 20 minutters kjøretur opp i fjellet, kan dere besøke små hvite landsbyer som Mijas  og Ojen.

Er dere klare for litt lengre utflukter, kan dere ta dagsturer til f. eks. Gibraltar, Nerja, Ronda, Granada, Sevilla eller Tanger.

Leiebil:
Egen leiebil er å anbefale når man skal feriere på Solkysten. Den kommer godt med når dere skal storhandle på butikken, dra til stranda eller på en eller annen kjekk utflukt. Dere slipper også utgifter med taxi til og fra flyplassen på ca. 50-60 euro hver vei.

Praktisk info om leiligheten:
Boarealet på leiligheten er 82 kvm. Terrassen er på hele 30 kvm.
Det hører innendørs parkeringsplass til leiligheten, og det går heis rett opp fra parkeringshallen.
Leiligheten er ny i år, og alt av inventar er også splitter nytt. 
Leiligheten er utstyrt med sengeplasser for seks personer.
Røyking og kjæledyr er ikke tillatt.

Priser:
Lavsesong (nov-mars) - kr. 2.000 pr uke
Mellomsesong (april-mai og sept-okt) - kr. 3000 pr uke
Høysesong (juni-aug) - kr. 6.000 pr uke
Egne priser for langtidsleie kan avtales.
I tillegg kommer kr. 800 for sluttrengjøring, sengtøy og håndklær.

Adkomst:
Fly til Málaga airport. Det går direktefly fra Norge med SAS, Norwegian og Ryanair. Calahonda ligger 35 km sørvest for flyplassen, i retning Marbella - 25 minutters kjøretid fra flyplassen og helt frem. Taxi fra flyplassen koster ca. 50-60 Euro. Dersom du velger å ha leiebil, kan du få/hente den på flyplassen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BOOK en uke med oss nå!

Tlf: 00 34 635545451

info@for-sale-marbella.com

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

 

Leiligheter på Costa del Sol till salgs

Vi har mange andre villas i spania till salgs også i Estepona, Marbella og resten av Costa del Sol.. Hvis du vil har en Villa i Spania till salgs kunne det være en bra ide at sende oss en email så vi kan sende deg en opdaterede liste. hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Rådgiving fra eksperter

bolig elviria costa del sol

Innovative Property Sl. Etter mange års erfaring har vi tilegnet oss de beste partnerne på Costa del Sol. Vi vet hvilke advokater og banker du bør unngå. Vår virksomhet er basert på
omdømmet vi har i markedet, og vi risikerer ikke bruke partnere som ikke gjør en god nok jobb.

Registrer deg å få vår liste over tvangssalg!

Vi taler norsk