Moderne leiligheter og penthouse

Nytt prosjekt Marbella

la montesa

grund

plot

 

 

gs@for-sale-marbella.com - Tlf: 00 34 635545451 

FÅ TVANGSSALG LISTEN HER!

facebook like

 

 

Priser fra: 376,000€

Nye leiligheter Marbella til salgs


Dette er en fantastisk mulighet til å investere i en super moderne leilighet eller et penthouse med fantastisk havutsikt. Prosjektet er designet med en åpen planløsning og hvor terassen føles som en utvidelse av stuen.

Prelanseringspriser – Det første bygget som blir lansert kommer med meget lave priser for å få til et raskt salg og gode investeringsmuligheter. Prosjektet har dog ikke investorer som hovedmålgruppe, heller kjøpere som ønsker seg en lukseriøs bolig i et flott område.

Komplekset har eget svømmebasseng og en liten putting green. Det ligger bare tre minutters gangavstand til Clubhuset Cabopino golf. Det tar bare noen minutters kjøring ned til Cabopino strand, som er en av de beste strendene vi har i Marbella. Du har også den velkjente Cabopinohaven rett i nærheten.

Cabopino er en rolig og sjarmerende havn som har flotte restauranter og barer. Mange sier havnen minner mer om Mallorca enn Costa del Sol.fakta :

Type: Leiligheter og penthouse
Soverom: 2 eller 3 soverom
Byggareak: Gjennomsnitt rundt 101 m²
Terrasse: 35 m² - Penthouse 178 m2

Pris:
2 soverom fra € 376,000
3 soverom fra €
3 soverom Penthouse

Orientering: Sydvendt og Vest
Svømmebasseng: Felles utendørs
Sikkerhet: Inngjerdet urbanisasjon, Dørtelefon, Alarmsystem
Parkering: Underjordisk garasje

lokation (ikke addressen bare området)

 

 

get bank repossessions nueva andalucia

 

 

 

BOOK en avtale med oss nå Tlf: 00 34 635545451

info@for-sale-marbella.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og mange eiendommer som vi har er ikke er på systemene. FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!

 

 

 

 

Bolig i Spania - Marbella

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Rådgiving fra eksperter

vort kontor i Cabopino