Penthouse leilighet med fantastisk utsikt!

KUN € 199.000 Euros

el vicario la mairena

poolen

TVANGSSALG SALGS LIST HER!

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

Penthouse i La Mairena

Elviria Alta – Marbella

Sjarmerende penthouse leilighet med en fantastisk utsikt til både middelhavet og de omkringliggende fjell . Leiligheten ligger i et meget attraktivt område, med store flotte svømmebasseng og vedlikeholdte tropiske hager.

Penthouse leiligheten inneholder 2 soverom, 2 bad, kjøkken og en fantastisk takterrasse med masser av plass til både jacuzzi, grill og solsenger. Dette kan bli et ideelt familiehjem med et fantastisk utleiepotensial. Leiligheten er i god stand og innflytningsklar.

Ønsker man privatliv, fred og ro, er dette den perfekte bolig! Samtidig har man lett adkomst  til
La Cala Golf & Spa og bare noen få minutter til noen av Costa del Sols beste strender, så man både har mulighet til fest og farger eller fred og ro – så det avhenger bare av hva man er i humør til!

Denne penthouse leiligheten må sees og vil nok bli solgt raskt, så kontakt oss NÅ for en vising på denne fantastiske boligen på Costa del Sol!

fakta

Type: Penthouse leilighet
PRIS: € 210.000
Soverom: 2
Bad: 2
Boareal: 95m2
Terrasse: 66m2
Orientering: Sydøst vendt
Utsikt: Hav, Fjell, Landskap, Panoramisk, Have, Svømmebasseng
Møbler: Møblert
Kjøkken: Fullt utstyrt
Hage: Felles
Parkering: Overdekket

lokation

 

info från andalusisk regering om hamnen

länk til information om Cabopino hamn på spanska och engelska

om Marbella

get bank repossessions nueva andalucia

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

Bolig i Spania - La Mairena

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Tvangssboliger - Vi taler norsk

bolig costa del sol


Vier spesialister på tvangssalg og har tilgang til mange flere boliger fra banker enn andre meglerfirma. Vihar nøkler til mange tvangssalgsboliger, kom til oss direkte for en visning

 

VI HAR MANGE VILLAER FRA BANKER SOM IKKE ER I DENNE DATABASEN..

estate agents cabopino