Nye Leiligheter redusert omkring 40%

La Mairena / Elviria Alta Marbella

Et av Innovative Property`s kontor ligger kun 2 minutter fra kompleset.

Book en visning med oss nå! gs@for-sale-marbella.com

Tlf: 00 34 635545451  Vi taler norsk.

får tilsendt bra boliger her!

facebook like

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

FANTASTISK UTSIKT

PRIS NÅ FRA: 170000 EUROS

 
Leiligheter til salgs La Mairena - Elviria Alta - Marbella

LNytt moderne bygg bestående av skandinavisk inspirerte luksusleiligheter i naturskjønne, UNESCO fredede omgivelser. Nettopp lagt ut for salg. Kun 15 minutters kjøretur til Middelhavet og noen av kystens beste strender. Priser fra € 170.000.
Beliggende i bakkene bak Marbella og Elviria, i kort avstand fra dagligdagse fasiliteter, restauranter og internationale skoler. Komplekset ligger på et utrolig fredfylt område beskyttet av et grønt belte som er blitt erklært for et naturlig biosfærereservat av UNESCO. Dette begrenser da muligheten for ytterligere bebyggelse i nærområdet. Leillighetene har en fantastisk panoramautsikt over Middelhavet, de omkringliggende daler og nydelige fjell. Bygget er et mindre kompleks bestående av lukseriøst tillrettelagte leiligheter omringet av velpleide grønne felleshager, samt 24 timers sikkerhetvakt. Det er mulig for å kjøpe både leiligheter med 1, 2 eller 3 soverom. Alle er ferdig bygget, nye og innflyttingsklare. Alle enheter uansett antall soverom, har store terrassser med fantastisk uhindret utsikt, mens leilighetene i 1. etasje har egne private hager på opp til 356m2. Dessuten har leilighetene moderne design, integrerte kjøkken med alt i hvitevarer, vaskerom,
air-condition i alle rom, nydelige marmorbad med jacuzzi og boblebad, innebyggde skap, peis i stuen, kremfargede marmorgulv med varme, i hele boligen.

Urbanisasjonen har dessuten en parkeringskjeller med boder, samt et lekkert felles pool område (infinity pool) og et flott soldekk, hvor beboerne kan slappe av og nyte utsikten til det azurblåe Middelhavet, samt det flotte grønne hageområdet. Et produkt som byr på den perfekte kombinasjonen av natur, luksus, solskinn og ro, uten å være for langt borte fra det pulserende byliv og flyforbindelse direkte til skandinavia.
Med beliggenhet i et UNESCO fredet området i grønne omgivelser, egner disse boligene seg perfekt for naturelskere. Fra urbanisasjonen er det kort avstand til en international skole og et par restauranter.
15 minnutters kjøring til Marbelly by og 10 minnutters ned til Middelhavet.

Besøk oss på vårt kontor i Marbella og få med deg vår nye brosjyre og magasin!t

Download eller lese våre kjøpere guide her!
fakta:

Boligtype: Top leilighet

Soverom: 2 og 3

Bad: 2

Areal: Ca. 110m2

Terrasseareal: Ca. 35m2 - 140 m2

PRISER FRA: € 170.000

PLANTEGNINGER / FLOOR PLANS:

Lejlighet 1 med hag og 2 soverom

Leilighet med 3 soverom

Lejlighet 2 soverom

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

området  

skriv ut information

 

 

 

 

 

 

fastighetsmaklare

 

BOOK en avtale med oss nå Tlf: 00 34 635545451

info@for-sale-marbella.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og mange eiendommer som vi har er ikke er på systemene. FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!

 

Bolig i La Mairena - Marbella

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Rådgiving fra eksperter

vort kontor i Cabopino