VILLA MIJAS KYSTEN

KUN €450.000 Euro

 

pool area

pool med utsikt

living

hus i mijas

bbq hus i mijas

soverom

hus el faro

terressan

soverom 2

utiskt

pool

Book en visning med oss nå! gs@for-sale-marbella.com

Tlf: 00 34 635545451  Vi taler norsk.

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

får tilsendt bra boliger her!

facebook like

 

Fantastisk villa på ett plan.

Satt ned i pris med hele € 100.000!

 
Enebolig på Costa del sol

Dette er et unikt hus med en tomt på over 1000m2. Huset er på 100m2 på ett plan uten trapper. Huset inneholder 3 soverom og har nydelig havutsift fra Sierra Nevada til Gibraltar. Huset kan utvides til 350 m2 (hvis ønskelig) da det er godkjent 35% utvidelse. Det er også muligheter for å byggepå  en 2. etasje. Eget privat svømmebasseng.
Her har du gåavstand til stranden (kun 6 minutter) og 5 minutter til restauranter og butikker. Med bil er du i Miramar kjøpesenter på 5 minutter. Miramar har 100 butikker, matbutikker, restauranter, kino og gocart på taket.
El Faro er et område som ligger i nærheten til alt du behøver. Det har i den seneste tid økt i popularitet og har flere nye moderne, minimalistiske hus bygget i området. Denne eiendommen ligger helt priviat og sjenerttil med en nydelig havutsikt og parkeringsplass på 70m2. Tomten er flat, så det er lett å bygge på. Huset ligger syd/sydvest vendt, med sol absolutt hele dagen.
Dette er et paradis for deg som vil bo med natur rundt seg og ha det stille og rolig, men allikevel i nærheten til alt du trenger.
Ta kontakt med oss, hvis du har spørsmål vedrørende denne villaen.o

Besøk oss på vårt kontor i Marbella og få med deg vår nye brosjyre og magasin!t

Download eller lese våre kjøpere guide her!
fakta:

Boligtype: Villa

Boligareal: 100m2

Terrasse: 136m2

Hageareal: 1000m2

Soverom: 3

Bad: 2

Byggeår:

Fellesutgifter på kun € 57 i måneden.

Eiendomskatt: € 1000 i året.

øppelhenting: € 150 i året

 

området  

 

 

 

 

 

 

fastighetsmaklare

 

BOOK en avtale med oss nå Tlf: 00 34 635545451

info@for-sale-marbella.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og mange eiendommer som vi har er ikke er på systemene. FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

Villa Mijas Costa

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Rådgiving fra eksperter

vort kontor i Cabopino