Nytt prosjekt med nye villaer

Start priser August 2015: 950,000€

enebolig i marbellanye villas til salgs spaniastuenstuen 2badrumbadrum 2soverumhus marbella rio realsoverumla fincasovrom i husetvilla om nattenhus

 

Bed om et prospekt med mere information og tegninger:

gs@boligerispanien.dk - Tlf: 00 34 635545451

Innovative Property har ar mange andre villaer med lignende design og prisklasse – så kontakt oss NÅ for mer informasjon vedrørende disse eller lignende boliger i Spania.

GETBED OM TVANGSSALGS LISTEN HER!

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

 

 

Topp beliggenhet

 

Villas i Marbella til salgs

 

Disse utrolig fantastiske villaene ligger på den vestlige side av Rio Real, øst for Marbella by, i et fredelig og rolig område, omringet av et fargerikt og flott landskap og sandstrender. Beliggenheten er utrolig sentral og i nærheten av alt det en trenger, men samtidig fredfylt og rolig. Så her får man det beste ut av to verdener!

Valget av det moderne og tidsløse designet følger de seneste trender innenfor boligmarkedet, men er også integreret i visjonen omkring dette prosjektet. Villaene er designet slik at de kombinerer den flotte omkringliggende natur med de moderne arkitektstlinjene. Ved å mikse natur og tidsløst moderne design, får man her den perfekte kombinasjonen av begge – Beliggenheten er fantastisk, da man er i nærheten av alt, men man får også den rolige og fredsfylte fornemmelse, idet man er omringet av nydelig natur med bl.a. oliventrær.

I alle villaene finner man et gjennomgående stilrent design, som er utført med en enkel og tidsløs arkitektur. Boligene er bygget med store vinduer, som bringer mye naturlig lys inn, store soveværelser og terrasser med masser av plass.
Når det gjelder kjøkkenet kan man velge mellom flere forskjellige layout, som gir villaene et mer personlig preg. Man kan velge mellom et lukket kjøkken, delvist åpent eller helt åpent konsept, som gir en stor og romslig stue.

Villaene inneholder 3 eller 4 soverom. 3 eller 4 bad, samt et personlig utvalgt design til kjøkken og stue. Villaene har store terrasser, svømmebasseng og stor grønn hage. Hagene er lett vedlikeholdte med masser av plass.

I kort avstand fra villaene ligger Marbella sentrum, som består av en ny og en gammel bydel – I den nye bydelen finner man mange butikker og restauranter.
I den gamle bydelen finner man små hyggelige brolagde gater med appelsintrær og hvitkalkede hus.

Ved siden av Marbella ligger den verdenkjente havnen Puerto Banus, som daglig tiltrekker dyre biler – både ferrari og aston martin er blant navnene her – luksuriøse yachts og mange flotte gourmet restauranter.

Langs kysten i Marbella ligger også noen av de beste og flotteste strendene på Costa del Sol.

 

info om objekten

Boligtype: Villaer

PRIS: Fra €905.000 (August 2015)

Soverom: 3, 4

Bad: 3, 4

Bebygget areal: Fra 206m2

Terrasse: Fra 75m2

Kategori: Luksus

skriv ut

PLANTEGNINGER

FLOOR PLAN LA FINCA PINO 3 BAR KITCHEN

FLOOR PLAN LA FINCA PINO 3 CENTRAL KITCHEN

FLOOR PLAN LA FINCA PINO 3 OPEN KITCHEN

FLOOR PLAN LA FINCA PINO 4 OPEN KITCHEN

Vi har mange andre villaer med lignende design og prisklasse – så kontakt oss NÅ for mer informasjon vedrørende disse eller lignende boliger i Spania.

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

get bank repossessions nueva andalucia

 

Moderne luksus villaer

We have the very best partners after many years expereince we know which lawyers or branches of a banks to avoid.. Are business is based on our reputation and we can not carry partners that make mistakes or annoy clients.

Enebolig Marbella

bolig costa del sol

Innovative Property Spain

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon.

 

REGISTER & GET OUR NEW BANK REPOSSESSION LIST HERE!