Fantastisk investering mulighed

Mijas Golf

terrassen

stuen

sovrum 1

soverum 2

bathroom

kitchen

pool

living

gs@for-sale-marbella.com - Tlf: 00 34 635545451 

FÅ TVANGSSALG LISTEN HER!

Download eller lese våre kjøpere guide her!

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

facebook like

 

 

Redusert Pris: Kun 90,000EuroTop leilighet redusert i pris.

Leilighet til salgs i Mijas Golf

Her har en mulighet til å kjøpe et feriehjem med stort investeringspotensial og god utleieinvestering. Leiligheten ligger i øverste etasje og har to soverom. Den ligger mellom to vel etablerete golfbaner i Mijas Golf. Dette er et område som har god utleiepotensiale året rund. Her finner du gode restauranter, lukseriøse hoteller og sportsfasiliteter rett i nærheten. Dette lille eksklusive komplekset har lave månedlige omkostinger og boligene er i veldig god stand. En liten negativ ting er at det andre soverommet er ganske lite.
Mijas Golf ligger bare noen minutters kjøring fra den travel byen fuengirola som har nydelige strender og masser av butikker og restauranter. Vi er alene om å ha nøkler til denne boligen.
Kontakt oss for en visning:

Kontakt oss for visning: gs@for-sale-marbella.com Tlf. 00 34 635 545 451.fakta:

Boligtype: Leilighet

Soverom: 2

Bad: 1.5

Areal: Ca. 80m2

Terrasseareal: Ca. 15m2

PRIS: € 90.000

lokation (ikke addressen bare området)  

 

skriv ut information

Download eller lese våre kjøpere guide her!

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

 

 

 

 

fastighetsmaklare

get bank repossessions nueva andalucia

 

BOOK en avtale med oss nå Tlf: 00 34 635545451

info@for-sale-marbella.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og mange eiendommer som vi har er ikke er på systemene. FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!

 

Bolig i Spania - Marbella

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Rådgiving fra eksperter

vort kontor i Cabopino

Innovative Property Sl.
Ulikt mange andre eiendomsmeglerfirma er Innovative Property Sl Offisielt Registrert som Eiendomsmeglerfirma her i Spania.Mange andre er ikke det. Vi bruker bare advokater som har   Ansvarsforsikring for opp til minst 1 mill € per ”skade”. Innovative Property eier sine egne lokaler og vi er offisielle meglere og “key holders” for mange store banker.  (Inscrito en el Registro Mercantil De Malaga).