Kjøpe leilighet i spania SOLGT

Redusert 65%+

bank reposession costa del sol

get bank repos list here!

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

 

 

Prisen 2008: 280,000€

Prisen 2015:119,000€

(2 soverom og 2 bad)

Leiligheter direkt fra banken costa del sol

Disse leilighetene på Costa del Sol med 2 soverom og 2 bad som er tatt av bankene ligger i Duquesa-området like vest for Estepona og før Sotogrande. Duquesa har en stor havn full av restauranter.


Prisene for disse to roms leilighetene er fra 89.000 € til rundt 116.000 € avhengig av størrelse og utsikt. Disse høykvalitetsleilighetene har beige marmorgulv, varm og kald aircondition, havutsikt, underjordisk parkering og en bod inkludert i prisen.
Disse bankene-leiligheten på Costa del Sol har en god verdi og vil passe en investor som er på jakt etter langsiktig gevinst eller alle som leter etter en rimelig høykvalitets bolig på Costa del Sol. Komplekset ligger rett ved Duquesa Golf, men de resterende leilighetene ligger imidlertid ikke ved golfbanen. Duquesa har fantastiske strender og den berømte marinaen med mange restauranter å velge mellom.

Vi har massevis av andre boliger fra bankene på Costa del Sol og eiendommer i Duquesa. Vennligst be om en oppdatert liste over hastesalg i Duquesa!

Vi har mange andre leiligheter til salgs i Duquesa Village og andre komplekser i Duquesa ligesom Residencial Duquesa.


Rask fakta om disse boliger i Duquesa:
Bygget Størrelse: 95m2
Terrasse: 25m2
Soverom: 2
Bad: 2
Underjordisk parkering: Ja
Bod: Ja
Avstand til flyplass: 60 minutter

PRINT BROCHURE!

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

WE ARE BANK REPOSSESSION SPECIALISTS

Innovative Property Spain

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon.

 

TVANGSSALGS LISTEN HER!

 

 

 

Duquesa Spania

We have the very best partners after many years expereince we know which lawyers or branches of a banks to avoid.. Are business is based on our reputation and we can not carry partners that make mistakes or annoy clients.