Boliger i Puerto Banus

Puerto José Banús, mer kjent som Puerto Banús og ligger vest for Marbella, mellom Golden Mile og San Pedro de Alcántara. Puerto Banus ble bygget av José Banús, en eiendomsutvikler og nær venn av Francisco Franco, og ble bygget som en luksusmarina og kjøpesenteret område.

Dette anlegget ble designet av den visjonære arkitekten Arnold Schreck, som etter å ha designet mange bygninger i Acapulco og Beverly Hills, ble ansatt av prins Alfonso de Hohenlohe for å designe Marbella Club Hotel.

Når Arnold Schreck møtte José Banús i Marbella, overbeviste han ham om at ideen om å bygge en marina og et kjøpesenter med store tårn, som var vanlig praksis i de fleste kystbyer på denne tider, ikke ville være nok for å tiltrekke seg de velstående familier som Mr. Banús forventet ville bosette seg i dette bolig komplekset(området). I stedet foreslo han å skape en middelhavs landsby, med en sofistikert stil og en andalusisk sjarm. Puerto Banús ble innviet i mai 1970.

Dette feriestedet ble umiddelbart kjent som en lekeplassen for jet-settere med sine verdenskjente designer butikker, sine casinoer, gode kjøpesentre, stilige barer og restauranter, glamorøse nattklubber, fantastiske strand klubber og sin eksklusive marina fylt med fantastiske yachter.

Marinaen er flankert på hver sin side av fantastiske blå flagg kvalitets strender, og hver av strendene har sin egen vakre promenade, som tar deg hele veien ned til Marbella sentrum hvis man går mot øst og til San Pedro de Alcántara hvis man går mot vest.

På dagtid tilbyr Puerto Banús et stort utvalg av fasiliteter og attraksjoner for å imøtekomme hele familiens ønsker. Man kan nyte alt fra en båttur rundt kysten til forskjellige vannsporter, du kan sole deg på stranden, gå på kino i Gran Marbella for å se en film i originalspråket, spille en runde golf på en av de mange fantastiske golfbanene i området eller bare nyte et godt måltid i en av de mange og varierte restauranter eller chiringuitos (strandbarer) og butikk i El Corte Inglés varehus eller besøke noen av de eksklusive motebutikkene som finnes. I løpet av sommermånedene, er det på torvet et utendørs marked, hvor man kan finne et variert tilbud av varer eller man kan la barna bruke lekeområdet.

I løpet av natten blir dette stedet forvandlet til det beste stedet å besøke på Costa del Sol hvis noen er ute etter en variert og travelt natteliv. I sommermånedene holder butikkene åpent til midnatt og mange av restaurantene holder åpent enda senere enn det. For de som ønsker å danse hele natten, finnes det mange barer, nattklubber og beach club fester som alle holder det gående til daggry.

Synonymt med rikdom er, ekstravagante fester, høy mote faktor og glitter, med over 5 millioner besøkende i året, er Puerto Banús en av de mest kjente og mest besøkte byene på Costa del Sol.

Enten du er ute etter å kjøpe en luksuseiendom til salgs i Puerto Banus (Marbella), en investering i eiendom eller et ferie objekt kan Innovtive Property hjelpe deg finde den beste leilighet eller hus i Puerto Banus.

Områder i nærheten: Nueva Andalucía / San Pedro de Alcántara / Marbella / The Golden Mile

Gjør en avtale med oss nå!
Tlf: (0034) 635 545 451

info@for-sale-marbella.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og har mange eiendommer som ikke er i databasen - FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!  

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

innovative property

Søk Puerto Banus

Vi er spesialister på tvangssalg og har tilgang til mange flere boliger fra banker enn andre meglerfirma

Vi har nøkler til mange tvangssalgsboliger, kom til oss direkte for en visning

 

 

Arkiv

 

Finansiering

Lån opp til 70%
Av de Ricardo Soriano, Marbella Tlf: (0034)952 77 28 98

nykredit marbella

Bare for nordmenn, svensker og dansker. Lån opp til 70 - 80%

Centro Plaza, Nueva Andalucia Tlf: (0034) 952 905 150


Mijas, Calahonda
Tlf: +34 952 939 820

 

Vi kan sende brosjyrer fra disse bankene med låneinformasjon i PDF-format

banks@inproperty-spain.com

Linker til andre sider:

kjøpe hus i Spania

kjøpe hus Costa del Sol

kjøpe leilighet i marbella

marbella

property for sale marbella

hus i spanien

house for sale marbella

köpa bostad på costa del sol

bostad i spanien

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.