Boliger i Nueva Andalucia

Plassert mellom Marbella’s Golden Mile og San Pedro de Alcántara, rett ovenfor Puerto Banús, finner man boligområdet i Nueva Andalucía, i et område kjent som Marbella Vest. Nueva Andalucía er et meget attraktivt område for både besøkende og fastboende av flere årsaker, inkludert plasseringen. Det ligger beleilig til, med gåavstand til de travle butikkene og Puerto Banús sin marina.

Dette området ble, som Puerto Banús, bygget av José Banús Masdeu sent på 1960-tallet. I dag er Nueva Andalucía et av de største boligområdene i Marbella. Nueva Andalucía er delt inn i to områder; den østlige delen, som også er kjent som The Golf Valley, og den vestlige delen. Den østlige delen av Nueva Andalucía er dominert av golfbaner, luksusleiligheter, rekkehuskomplekser og villaer av høy kvalitet.

Navnet “The Golf Valley” ble gitt grunnet områdets høye konsentrasjon av gode golfbaner, som blir regnet som noen av de beste golfbanene I Europa. Blant disse golfbanene finner man Aloha Golf Club, som var Javier Arena (Spanias beste golfarkitekt) sitt siste prosjekt, og ble grunnlagt i 1975. Banen har vært vertskap for Andalusian Open Tournament, the PGA Europen Tour, i 2007, 2008 og 2012.


I dette området finnes også Las Brisas Golf Club, som ble grunnlagt I 1968, og designet av amerikanske Robert Trent Jones, som er regnet for å være en av de beste designerene av golfbaner I verden. Vest for La Brisas er Los Naranios Golf Course, enda en golfbane av toppkvalitet, også designet av Robert Trent Jones. Enda en fantastisk golfbane her er La Quinta Golf & Country Club, som åpnet sine dører I 1989 og ble designet av golfproff og golfbanearkitekt Manuel Piñero. Siden åpningen har banen blitt utvidet til et 17-hulls golfkompleks.
Den vestlige delen av Nueva Andalucía består hovedsakelig av et område kjent som La Campana. I dette området er vanligvis eiendommene rimeligere, på grunn av at området er tett bebygd. Her er det et høyt antall leiligheter, rekkehus og villaer plassert på mindre tomter.

I Nueva Andalucía finner vi Centro Plaza Shoping Centre og flere andre grupperinger av små butikker, hvor man kan finne alle slags tjenester, som skoler, supermarked, banker, barer, treningsstudio, skjønnhetssalonger, apotek, veterinær, renseri, etc. Her er det også over tjue kvalitetsrestauranter som serverer et variert utvalg av internasjonale retter. Nueva Andalucía er også hjem til Costa del Sol sine to kasinoer, som inneholder et stort utvalg av spillrom i tillegg til andre fasiliteter, som en tyrefektingsring, som når den ikke blir brukt til tyrefekting blir forvandlet til en scene for konserter og andre arrangementer. På lørdags morgen er det et stort gatemarked rett ved ringen.

Området er ideelt for de som ønsker å bo nær stranden, i et område med godt natteliv og mange fasiliteter, men fremdeles bosatt i en uberørt landsby med et helt eget uttrykk. Uansett om du vurderer å kjøpe en feriebolig med utleiemuligheter, et rekkehus I ett av de mange golfkompleksene, en penthouseleilighet i en av de nye byggeområdene eller en luksusvilla i ett av de eksklusive områdene, så har Innovative Property det største utvalget av eiendommer til salgs i Nueva Andalucía (Marbella).

Områder i nærheten: Puerto Banus / San Pedro de Alcántara / Aloha / Las Brisas / Los Naranjos

Gjør en avtale med oss nå!
Tlf: (0034) 635 545 451

info@for-sale-marbella.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og har mange eiendommer som ikke er i databasen - FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!  

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

innovative property

Søk Nueva Andalucia

Vier spesialister på tvangssalg og har tilgang til mange flere boliger fra banker enn andre meglerfirma

 

Vihar nøkler til mange tvangssalgsboliger, kom til oss direkte for en visning

 

Arkiv

 

Finansiering

Lån opp til 70%
Av de Ricardo Soriano, Marbella Tlf: (0034)952 77 28 98

 

nykredit marbella

Bare for nordmenn, svensker og dansker. Lån opp til 70 - 80%

Centro Plaza, Nueva Andalucia Tlf: (0034) 952 905 150

 

Calahonda Tel: +34 952939820

 

Vi kan sende brosjyrer fra disse bankene med låneinformasjon i PDF-format

banks@inproperty-spain.com

 

Lænker til andre sider:

Köpa hus i spanien

köpa hus Costa del Sol

köpa lägenhet i marbella

marbella

property for sale marbella

hus i spanien

house for sale marbella

köpa bostad på costa del sol

bostad i spanien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

köpa villa marbella spanien

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.