los monteros

Boliger i Los Monteros

Los Monteros blir sett på som et av de mest prestisjefylte boligområdene i Marbella, og det ligger på østsiden av Marbella sentrum. Los Monteros er delt ved kysten av motorveien i to forskjellige deler, en strand og en fjellside.

Los Monteros har en sentral beliggenhet kun 5 minutter med bil fra Marbella sentrum og La Cañada Shopping Centre, og bare 10 minutter med bil fra Puerto Banús. Ved strandplasseringen finner vi to forskjellige områder, Los Monteros og Bahia de Marbella. De omtales som ett, og er lokalt kjent som Los Monteros Playa. På fjellsiden, opp i åsene, finner vi området kjent som Los Altos de Los Monteros.

Los Monteros som et område startet utviklingen på 1960-tallet. Siden begynnelsen var dette området kjent for å være hjemmet til et av de mest karakteristiske hotellene på Costa del Sol. Los Monteros Hotel ble bygget her i 1962, og dette stedet ble valgt for sine vakre sandstrender. I dette ettertraktede området finner vi stort sett luksuriøse villaer som ble bygget på heller større tomter for å hindre innsyn, og ligger i gangavstand til stranden.

Bahia de Marbella ligger på vestsiden av Los Monteros Hotel. Dette beskyttede området med 24 timers sikkerhet, og med både villaer og luksusleiligheter. Villaene er nylig bygget og har et eksklusivt karaktertrekk. I dag er det svært få tomme tomter tilgjengelig for salg.

Det høye nivået av kvalitetskonstruksjon opprettholdes gjennom Los Monteros Playa. På denne strandplasseringen finnes det noen fantastiske leiligheter og penthouses i utviklingen som for eksempel La Reserva de Los Monteros og Los Monteros Palm Beach.

På fjellsiden av Los Monteros, finner vi tre 18-hulls golfbaner og Los Altos de Los Monteros opp i åsene. Rundt Marbella Golf Course, Santa Clara Golf Course og Rio Real Golf Course er det noen bra bygget eiendommer i lukkede urbanisasjoner.

Områder i nærheten: Rio Real / Bahia de Marbella / Santa Clara

Gjør en avtale med oss nå!
Tlf: (0034) 635 545 451

info@for-sale-marbella.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og har mange eiendommer som ikke er i databasen - FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!  

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

innovative property

property

Innovative Property are specialists in finding the best deals in Marbella we have lots of key properties around Los Monteros from lower cost urgent sales, bank repossesions to luxury villas.

Contact us for a viewing: gs@for-sale-marbella.com Tel. 00 34 635545451

Vier spesialister på tvangssalg og har tilgang til mange flere boliger fra banker enn andre meglerfirma

Vihar nøkler til mange tvangssalgsboliger, kom til oss direkte for en visning


Arkiv

 

Finansiering

Lån opp til 70%
Av de Ricardo Soriano, Marbella Tlf: (0034)952 77 28 98

nykredit marbella

Bare for nordmenn, svensker og dansker. Lån opp til 70 - 80%

Centro Plaza, Nueva Andalucia Tlf: (0034) 952 905 150


Mijas, Calahonda
Tlf: +34 952 939 820

 

Vi kan sende brosjyrer fra disse bankene med låneinformasjon i PDF-format

banks@inproperty-spain.com

Linker til andre sider:

kjøpe hus i Spania

kjøpe hus Costa del Sol

kjøpe leilighet i marbella

marbella

property for sale marbella

hus i spanien

house for sale marbella

köpa bostad på costa del sol

bostad i spanien

 

lägenheter marbella till salu