Boliger i Estepona

Estepona er en av de mest populære feriestedene for både turister og utenlandske beboere både på Costa del Sol, men selv i dag klarer det fortsatt å beholde sin gamle andalusisk sjarm. Den ligger ved den vestre enden av Costa del Sol ved foten av Sierra Bermeja fjellene, mellom Casares og Marbella. Byen ble grunnlagt under romertiden, på grunn av den massive utbygging, er det ingen materiellt fra romertiden som gjenstår å se i Estepona i dag, selv om noen få stiftelser og keramikk har blitt funnet.

Byens moderne navnet sannsynligvis stammer fra den mauriske Astabbuna. Denne byen ble okkupert av maurerne fra det 8. århundre til 1457, da Henrik IV av Castilla inntok byen og beordret byggingen av en kirke på stedet av den gamle moskeen under den spanske Reconquista. I århundrer Estepona viktigste økonomiske bransjer var på fiske og jordbruk , og selv i dag, er fortsatt en viktig inntekt for mange i området. Likevel siden tidlig på 1980-tallet turisme har blitt en viktig økonomisk faktor, på grunn av byens nyutvikling, fantastiske mikroklima, velholdte sandstrender, som strekker seg langs noen 21 km kystlinje, og en ekstraordinær turist tilbud, som omfatter fem golfbaner, en vakker marina, en fantastisk promenade med mange chiringuitos (strandbarer) prikket hele veien langs og gode spisesteder.

Estepona er ideell for alle som leter etter tradisjonell andalusisk kultur, som er preget av å være omgitt av en rolig og avslappet tempo liv. Sur Estates har et stort utvalg av utmerket verdi Eiendommertil salgs i Estepona (Costa del Sol), inkludert, studioer, leiligheter, penthouse, rekkehus, villaer og luksuriøse villaer. Herunder eiendommer i utviklingen som Valle Romano og El Padrón som ligger innenfor fem minutters kjøring fra sentrum av Estepona. Bla gjennom vår nettside for å se våre handelen og distressed egenskaper, våre rabatterte nye utbygginger, bank repossessions og inntil 100% finans egenskaper og vår Luxury Residences porteføljen eller kontakt oss i dag for mer informasjon om eiendommer i dette området.

Områder i nærheten: New Golden Mile / Selwo / Cancelada / Atalaya / Casares / Valle Romano / El Presidente.

Gjør en avtale med oss nå!
Tlf: (0034) 635 545 451

info@for-sale-marbella.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og har mange eiendommer som ikke er i databasen - FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!  

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

innovative propertySøk
Estepona

Vier spesialister på tvangssalg og har tilgang til mange flere boliger fra banker enn andre meglerfirma

Vihar nøkler til mange tvangssalgsboliger, kom til oss direkte for en visning

 

Arkiv

 

Finansiering

Lån opp til 70%
Av de Ricardo Soriano, Marbella Tlf: (0034)952 77 28 98

nykredit marbella

Bare for nordmenn, svensker og dansker. Lån opp til 70 - 80%

Centro Plaza, Nueva Andalucia Tlf: (0034) 952 905 150

Calahonda Tel: +34 952939820

Vi kan sende brosjyrer fra disse bankene med låneinformasjon i PDF-format

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

golf villa

Villa Costa del Sol redusert 369,000€ 

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.