Boliger i Elviria

Elviria har lenge vært et populært feriested. En av de mange grunnene er for å ha en av de beste strandstrekninger på Costa del Sol. Det ligger 6 km øst for Marbella sentrum og det sitter mellom urbanisasjoner av Hacienda Las Chapas og El Rosario, i et område kjent som Marbella Østa.

Elviria, som mange av feriestedene langs Marbella, er delt inn i to geografiske områder:  Ved stranden og en åsside. Begge områdene har et kommersielt senter. Her vil du finne flere supermarkeder, lokale og internasjonale restauranter, pizzeriaer, snackbarer, skjønnhetssalonger og strandbarer, inkludert den berømte Nikki Beach Club.

Det finnes to internasjonale skoler i området, en engelsk og en tysk. Costa del Sol Hospital i Marbella ligger innen 5 minutters kjøring. Det er den største på kysten og er godt kjent som en av Costa høyeste kvalitet helsestasjoner. I Elviria er det to golfbaner, Santa Maria Golf & Country Club (18 hull selvfølgelig) og Greenlife Golf (9 hulls bane). En tredje golfbane, El Soto,en 9 hull, par 3 bane bare fem minutter unna, som ligger i LaMairena.

Elviria er hjem til mange luksus utviklingen og urbanisasjoner, hvorav de fleste har en høyde med utsikt over Middelhavet. Dette området har blitt ganske eksklusiv og mer populært for andre boliger for mange utenlandske besøkende søker en luksuseiendom i Marbella. I åsene ovenfor Elviria, stiger noen 450 meter over havet, finner vi La Mairena, som sitter på en tomt på over 2 million kvadratmeter av land fylt med beskyttede kork trær, eiketrær og naturlig landskap. La Mairena tilbyr spektakulære omgivelser med fantastisk utsikt over dalen, golfbaner og ut til Middelhavet.

La Mairena er ideell for alle som søker fred og ro, mindre enn 10 minutter fra de beste strendene på Costa del Sol. Sur Estates har et stort utvalg av rimelige og distressed videresalg egenskaper så vel som nedsatte nye utbygginger og bank repossession eiendommer til salgs i Elviria og La Mairena, som inkluderer studioer, leiligheter, penthouse, rekkehus, tomter og villaer med noe for enhver smak og pris.

Områder i nærheten: Cabopino / Calahonda / La Chapas / La Mairena / Marbella

Gjør en avtale med oss nå!
Tlf: (0034) 635 545 451

info@for-sale-marbella.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og har mange eiendommer som ikke er i databasen - FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!  

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

innovative property

Søk Elviria

Vier spesialister på tvangssalg og har tilgang til mange flere boliger fra banker enn andre meglerfirma

Vihar nøkler til mange tvangssalgsboliger, kom til oss direkte for en visning

 

Arkiv

 

Finansiering

Lån opp til 70%
Av de Ricardo Soriano, Marbella Tlf: (0034)952 77 28 98

nykredit marbella

Bare for nordmenn, svensker og dansker. Lån opp til 70 - 80%

Centro Plaza, Nueva Andalucia Tlf: (0034) 952 905 150


Mijas, Calahonda
Tlf: +34 952 939 820

 

Vi kan sende brosjyrer fra disse bankene med låneinformasjon i PDF-format

banks@inproperty-spain.com

Linker til andre sider:

kjøpe hus i Spania

kjøpe hus Costa del Sol

kjøpe leilighet i marbella

marbella

property for sale marbella

hus i spanien

house for sale marbella

köpa bostad på costa del sol

bostad i spanien

 

 

 

 

 

 

 

 

villa i Elviria Marbella