puerto

Boliger i Cabopino

Cabopino er en liten havnelandsby som ligger kun 12 km fra Marbella sentrum og 14 km fra Fuengirola og den tilhører Marbella kommune. Navnet Cabopino betyr Furu dalen og dette er akkurat hva du kan forvente å se når du besøker byen. De omfattende furuskogene er allerede synlig fra hovedkystveien og strekker seg hele veien ned til strendene.

Cabopino har fantastiske strender på hver side av havna, som aldri er for overbefolket, og som ligger ved siden av en park full av sanddyner og furutrær. Rett ved siden av sanddynene er det en nudiststrand, som er et flott tilholdssted for naturister. Cabopino marina(havn) er en liten, men en intim havn i forhold til Puerto Banús eller Puerto Marina. Havnen er også hjemmet til en håndfull veldig fine(flotte) barer og restauranter.

Dette området er svært bebygget og ligger i nærheten. I urbanisasjoner som Elviria og Calahonda, finner du butikker og andre fasiliteter. Cabopino har også sin egen 18-hulls golfbane. For mange er denne plassen ansett som en av Costa del Sol best bevarte hemmeligheter, hvis du er ute etter en tradisjonell by rett ved havet, bare 30 minutter fra Malaga flyplassen.

I vest i Cabopino, finner vi en strekning av land som ble utviklet på 1970-tallet hovedsakelig av tyske eiere, som valgte området av Carib Playa og Marbesa å bygge sine fritidsboliger på. På dette stedet utviklet eierne bungalow stil villaer. I dag er dette et rolige området som er godt utbygd og godt utviklet. Mot fjellsiden av motorveien, på vestsiden av Cabopino, finner vi Hacienda las Chapas. Las Chapas (som den kalles lokalt) er et luksus boligområde med en lav tetthet av bebyggelse, kjent for sine brede avenyer og for å være dekket med vakre furutrær, som igjen er beskyttet for å sikre at området vil beholde sin egenart(karakter).

Sur Estates har et bredt utvalg av rimelige eiendommer for salg i Cabopino, Artola, Carib Playa, Marbesa og Hacienda Las Chapas, enten du er ute etter å investere i eiendom, en fritidsbolig, en villa for å stresse ned(slappe av) ved sjøen eller en nyutviklet eiendom på et nytt område. Vi har noen fantastiske muligheter for tiden tilgjengelig for salg, blant annet i Los Granados de Cabopino, som sannsynligvis er det mest populære utviklede området i leve i. Det er et første linje strand leilighetskompleks kun 500 meter fra havnen i Cabopino.

Områder i nærheten: Riviera del Sol / Calahonda / Elviria / Miraflores / Artola / Las Chapas
Sök bland över 100 fastigheter i detta område här!

Gjør en avtale med oss nå!
Tlf: (0034) 635 545 451

info@for-sale-marbella.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og har mange eiendommer som ikke er i databasen - FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!  

 

innovative property

cabopino

Søk Cabopino

Vier spesialister på tvangssalg og har tilgang til mange flere boliger fra banker enn andre meglerfirma

Vihar nøkler til mange tvangssalgsboliger, kom til oss direkte for en visning

 

 

Arkiv

 

Finansiering

Lån opp til 70%
Av de Ricardo Soriano, Marbella Tlf: (0034)952 77 28 98

nykredit marbella

Bare for nordmenn, svensker og dansker. Lån opp til 70 - 80%

Centro Plaza, Nueva Andalucia Tlf: (0034) 952 905 150


Mijas, Calahonda
Tlf: +34 952 939 820

 

Vi kan sende brosjyrer fra disse bankene med låneinformasjon i PDF-format

banks@inproperty-spain.com

Linker til andre sider:

kjøpe hus i Spania

kjøpe hus Costa del Sol

kjøpe leilighet i marbella

marbella

property for sale marbella

hus i spanien

house for sale marbella

köpa bostad på costa del sol

bostad i spanien

 

 

 

 

 

 

 

 

lejlighed med egen pool