Moderne luksusleiligheter mellom Puerto Banus og Estepona

Fra: €244,000 Euro

Book en visning med oss nå! gs@for-sale-marbella.com

Tlf: 00 34 635545451  Vi taler norsk.

får tilsendt bra boliger her!

facebook like

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

Romslige moderne leiligheter og penthouses

10 minutter å gå til stranden

 
Moderne leiligheter og penthouse

Leiligheter og penthouse til salgs i nærheten av Puerto Banus Dette moderne luksuskomplekeset liggger i et veldig populært område med alt det en trenger av butikker og restauranter rett i nærheten.

Leilighetene er store og lyse og kommer med både 2, 3 og 4 soverom. Komplekset er lukket, trygt og godt. Leilighetene har moderne og høykvalitets innredning. Kjøkkene har f.eks. Silestone benkeplater.

Fantastisk beliggenhet med bare 10 minutters kjøring til Puerto Banus. Kun 2 minutters gåavstand til barer, restauranter, supermarket og butikker. Her finnes også apotek og busstransport. Det tar bare 10 minutter å gå til stranden. På stranden finnes flere barer og Chirinquitos.

Disse leilighetene kan tilby deg alt hva du behøver av luksus i et av de beste områdene på Costa del Sol.

Download eller lese våre kjøpere guide her!
fakta:

Boligtype: Leiligheter og Penthouse

Soverom: 2, 3 og 4

Bad: 2 og 3

Priser fra kun € 244.000

 

 

 

fastighetsmaklare

 

BOOK en avtale med oss nå Tlf: 00 34 635545451

info@for-sale-marbella.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og mange eiendommer som vi har er ikke er på systemene. FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

Leiligheter til salgs

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Rådgiving fra eksperter

vort kontor i Cabopino