Nye ekslusive leiligheter, nedsatt i prise

La Cala - Mijaskysten Malaga

Kontakte oss: gs@for-sale-marbella.com - Tlf: 00 34 635545451 

få bra tilbud her!

facebook like

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

Reducert Pris: 127,000EuroLuksus leiligheter og penthouse redusert i pris fra banken.

La Cala de Mijas

Vi har et stort utvalg av helt nye penthouse og leiligheter til salgs direkte fra banker (tvangssalg). Disse eiendommene gir investorer og private kjøpere utmerket valuta for pengene med gode kvalitet og lokalistert i et bra område. Dette komplekset er inngjerdet og har to svømmebasseng. De fleste leilighetenene har en meget flott utsikt og store terrasser. Leilighetene har to og tre soverom. De med tre soverom er noe høyere i pris, men er allikvel en bra investering prismessig. La Cala er en veldig populær liten landsby i Mijas. Her finner en flotte strender med en nydelig strandpromenade og flere bra restauranter og butikker. Disse tvangssalgene og mange andre  tvangssalg fra banker er det kun vi som har, så det svarer seg å komme direkte til oss.

La Cala ligger 30 minutter fra Malaga Internasjonale flyplass og bare 15 minutter fra Marbella. La Cala er et meget populært feriested her på vestsiden av Costa del Sol. Vi har langt flere andre boliger i dette området og i andre områder her på Costa del Sol, så det er bare å ta kontakt med oss når det gjelder leiligheter, penthouse, rekkehus og villaer her på Costa del Sol.
Besøk oss på vårt kontor i Cabopino og få med deg vår nye brosjyre og magasin!t

Download eller lese våre kjøpere guide her!


fakta:

Boligtype: leiligheter og penthouses

Soverom: 2 og 3

Bad: 2

Areal: Ca. 90m2 - 130m2

Terrasseareal: Ca. 30m2

PRISER FRA: € 127.000

lokation (ikke addressen bare området)  

 

skriv ut information

 

 

 

 

 

 

fastighetsmaklare

 

BOOK en avtale med oss nå Tlf: 00 34 635545451

info@for-sale-marbella.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og mange eiendommer som vi har er ikke er på systemene. FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

Bolig i Spania - Mijas

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Rådgiving fra eksperter

Innovative Property er en av de ledende eiendomsmeglerfirma her på Costa del Sol. Vi har mange års erfaring og er stolte av å ha hjulpet hundrevis av våre kunder med å finne drømmeboligen. 90 % av våre skandinaviske konkurrenter eksisterte ikke er på Solkysten 2-3 år tilbake. Vi har kjøpt våre egne kontorer her på Costa del Sol, så vi er her for å bli i mange, mange år fremover. Vi jobber med de beste norsktalende lokale advokater. Download eller lese våre kjøpere guide her!

vort kontor i Cabopino