Super Moderne Golf Leiligheter til salgs

9 minutter fra Puerto Banus

bolig costa del solavalonbolig marbella

Innovative Property har mange objekter som andre megler ikke har.

 

Kontakte oss direkte og spar penge.

BOOK en avtale med oss nå Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og mange eiendommer som vi har er ikke er på systemene. FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

 

 

-

 

-- LUKSUS NÅ:260,000Euro

Golf leiligheter til salgs i nærheten av Marbella og Puerto Banus.
En av fem super luksusleiligheter i en høykvalitets urbanisasjon med vakre hager og bassengområder bare en kort kjøretur fra Puerto Banus og det gastronomiske senteret Benahavis. Disse leilighetene har kvalitetskjøkken, underjordisk parkering og en bod. Vi har både sørvestvendte og sørøstvendte alternativer med god utsikt.

Nye luDenne leiligheten er en bankovertagelse og noen klienter kan kvalifisere for opp til 100% finansiering når du kjøper dette produktet. Disse bankovertagelsene er bare en kort kjøretur fra Puerto Banus og Marbella

HURTIGFAKTA
SOVEROM: 2 eller 3 soverom
Baderom: 2
INNENDØRS STØRRELSE: 95 m2
TERRASSE STØRRELSE: 34m2
PARKERING: Ja
Bod: Ja

 

 

megler costa del solVi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon.

FÅ TVANGSALGS LISTEN HER!

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

Tvangssalg specialister

golf properties marbellaVil du spare penger & finne spesielle deals på Costa del Sol? Innovative Property er spesialister til å finne gode deals,vi har avtaler med bankne og vi er alltid på jakt etter gode objekter til v¨re kunder. Vi er dyktige til å forhandle priser, spar penger med oss!!

REGISTER & GET OUR NEW BANK REPOSSESSION LIST HERE!