NYTT PROSJEKT: MODERNE VILLAER

FRA KUN € 750.000 Euro

 

 

Book en visning med oss nå! gs@for-sale-marbella.com

Tlf: 00 34 635545451  Vi taler norsk.

får tilsendt bra boliger her!

facebook like

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

Forhåndssalg! Skandinavisk design
Moderne villaer på Costa del sol

Forhåndssalg! Skandinavisk design møter andalusisk lidenskap i dette prosjektet som består av 52 villaer (4 ulike typer) som bygges i super moderne stil og med beliggenhet ut mot  Middelhavet, like utenfor Estepona. Kjøp nå og få 15% rabatt, med priser som starter fra € 750.000.
Unikt nytt prosjekt bestående av luksusvillaer tilbys nå i hjertet av Estepona, bare noen få minutters gåavstand til stranden og den hyggelige havnen. Her får du alt: Bo i en stille gate i en veletablert by, samtidig med at man får et fullstendig nytt hus bygget etter de nye europeiske byggestandarder i beste kvalitet, og ikke minst den overdådige havutsikten prosjektet får. Utsikten kommer til å være helt unik: Man vil se rett på det stedet hvor Europa og Afrika, Middelhavet og Atlanterhavet møtes. Husene kommer i 4 forskjellige modeller (se illustrasjoner lengre ned på siden) og bygges i 2 faser. Flera av de 52 enheter er allerede reservert. Reserver i dag og spar ytterligere 15 % på kjøpsprisen.
Området rundt havnen og Estepona sentrum er ideelt beliggende mht. nærhet til alle former for aktiviteter. Få minutters gåavstand til en restaurant, som kun er en i rekken av 40 forskjellige spisesteder, tapasbarer og barer i nærmområdet/Estepna sentrum. Estepona oser av ekte spansk sjarme med sine mange små smale bllomsterfylte gater, roget, kirken og de mange lokal innbyggerne. Det er dessuten mindre enn 500 meter til noen av kysten mest badevennlige strender.

Besøk oss på vårt kontor i Marbella og få med deg vår nye brosjyre og magasin!t

Download eller lese våre kjøpere guide her!
fakta:

Boligtype: Villa

Boligareal: 170-245m2

Terrasse: 43-136m2

Hageareal: 500-1000m2

Soverom: 3-4

Bad: 3-4

Byggeår: 2016

 

området

 

 

 

 

 

 

fastighetsmaklare

 

BOOK en avtale med oss nå Tlf: 00 34 635545451

info@for-sale-marbella.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og mange eiendommer som vi har er ikke er på systemene. FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

Minimalistiske villaer Estepona

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Rådgiving fra eksperter

vort kontor i Cabopino