Leiligheter til svært lave priser. EN SJELDEN MULIGHET til å få en leilighet med 4 soverom og fantastisk utsikt til en så lav pris. 

 

 

skrivut

Mange av våre boliger deles ikke med andre meglere. Kontakt oss direkte.

Book en visning med oss nå! gs@for-sale-marbella.com

Tlf: 00 34 635545451  Vi taler norsk.

får tilsendt bra boliger her!

 

 

 

 

Pris nå kun: €249000 EUROS

 

NETTOPliteterP NÅ - redusert pris til kun € 249.000 – leilighet med 4 soverom med fantastisk panoramautsikt og stor terrasse, nærhet til alle fasi


Redusert nå og spesialtilbud som tilbyr fantastisk verdi. Dette er en stor leilighet med 4 soverom med fantastisk utsikt over havet og fjellene med en veldig stor hage i underetasjen med tilgang til felles svømmebasseng. Ligger i en skråning over noen av Marbella beste strender i Elviria. Leiligheten har en stor terrasse som er perfekt for å nyte det spanske klimaet. Dette er et meget godt bevart inngjerdet boligområde med svært attraktive hager og bassengområde. Urbanisasjoen er 18 år og tilbyr vakre omgivelser, fred og ro. Inngangstelefonen ved porten tillater at folk kommer inn med automatisk portåpner. Denne boligforeningen har et hage- / vedlikeholdsteam med 2 hjelpsomme heltidspersonal og en deltidsrengjører. De har et godt administrert og stabilt fellesskap og administrator. Unikt tilbud. Kontakt oss for informasjon eller visning.

For mer informasjon, kan du gjerne kontakte oss på telefon eller e-post.

leilighet i la cala


PRIS: € 249000 Euro
SOVEROM:4
BAD:3
Boareal: Ca. 130m2 + 45m2 terrasse
Avstand til flyplass: 30 minutter med bil
Fasiliteter: Privat terrasse, heis, garderobe, Klimaanlegg,, parkering.

-
For mer informasjon og avtale om visning kontakt Synnøve eller Gary

gs@inproperty-spain.com Tlf: 00 34 635545451

Download eller les vår kjøpers guide her!

 

 

 

 

 

fastighetsmaklare

 

 

BOOK en avtale med oss nå Tlf: 00 34 635545451

gs@for-sale-marbella.com

Vi er eksperter til å finne tvangssalg og mange eiendommer som vi har er ikke er på systemene. FÅ DIN TVANGSSALGSLISTE HER!

 

Penthouse nettopp satt ned i pris

 

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Rådgivning fra eksperter

vort kontor i Cabopino