FANTASTISK REDUSERT DUPLEX LEILIGHET I CABOPINO, ØST MARBELLA, NÆR STRANDEN

 

Fantastisk redusert duplex leilighet i cabopino image

Fantastisk redusert duplex leilighet i cabopino 1

Fantastisk redusert duplex leilighet i cabopino 2

Fantastisk redusert duplex leilighet i cabopino bad

bad 2 Fantastisk redusert duplex leilighet i cabopino

 


 

FÅ TVANGSSALG SALGS LIST HER!

 

Følg oss på facebook like oss og følg oss

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

 

 

 

 

 

MEGET BRA UTLEIE POTENSIAL, STOR STUE OG TERRASSE OG FLOTT SVØMMEBASSENG.

Pris: 148,000€euro

Leilighet Costa del Sol til salgs

Dette er en svært lav pris da leiligheten som ligger på strandsiden av kystveien vil være lett å leie ut til en svært god utleiepris. Strendene i og rundt Cabopino regnes som noen av de beste strendene på Costa del Sol.

Havnen som ligger rett i nærheten har et utvalg av svært gode restauranter.
Dette er en flott duplex leilighet som nettopp er blitt satt ned i pris. Stuen er stor og lys og leiligheten har to soverom og to bad. Kjøkkenet er også romslig og stort. Denne leiligheten er perfekt for ferier og for utleie; beliggende ved sanddynene i Cabopino og stranden. Den har også tre private terrasser og et stort felles svømmebasseng. Bolig i Marbella til en svært lav pris.

Cabopino er en av Costa del Sols skjulte hemmeligheter. Cabopinos omfattende furuskog er tydelig synlig fra hovedveien som forbinder Marbella og Fuengirola. Den naturskjønne Puerto Cabopino Marina er mindre enn naboen Puerto Banus, men likevel like pittoresk. Det er et flott sted for vannsport eller bare å ha en avslappende sol- og badestrand. Cabopino har deilige sjømatrestauranter og hyggelige barer. Sandstrendene er ikke overfylt med folk og er gjenkjennelig takket være sin visuelt historiske landemerke tårn - La Torre Ladrones. Cabopino er en rolig og sjarmerende havn sammenlignet med folkemengdene i feks. Fuengirola.

REF: R2889731

FAKTA
Pris: € 148.000
Soverom: 2
Bad: 2
Avstand til stranden: 2 minutters gåavstand
Avvstand til flyplass: 35 minutter
Annet: Strandside, Nær Havn, Nær Hav, Nær Marina.

 

Noen av våre beste boliger deler vi ikke med andre meglere, så alltid kontakt oss direkte.

get bank repossessions nueva andalucia

 

Bolig i Spania - Marbella

Vi har mer enn 12 års erfaring som meglere på Costa del Sol. Våre ansatte kommer fra Norge, Sverige og Danmark og hjelper deg med å finne den rette boligen for ditt behov. Vi samarbeider med en rekke banker på Costa del Sol og har tilgang på boliger som blir solgt på tvangsauksjon. LINKS TO OTHER PAGES: hus i spania - bolig i spania - hus til salgs i spania - kjøpe hus i spania - property marbella - property for sale marbella - villa for sale marbella - Puerto Banus- bolig costa del sol - bolig i spanien - property costa del sol - Real Estate Marbella . Marbella - hus i spanien - marbella - köpa hus i marbella - lägenheter marbella - hus marbella - house for sale marbella

Bolig Costa del Sol Tvangssalg

bolig costa del sol

Innovative Property Sl. have built up a good selection of experts that can help our clients remove legal doubts and find the best finance deals. Apart from finding you the best property deals we can help put you in touch with top lawyers and banks that speak your language and can help with conveyancing and finance,.

REGISTER & GET OUR NEW BANK REPOSSESSION LIST HERE!